Προφίλ Εταιρείας

Ετροξύλ ΑΕ

Εισαγωγή και διανομή προϊόντων τροπικής, αμερικάνικης και ευρωπαϊκής ξυλείας αλλά και βιομηχανικών προϊόντων.

0
Χρόνια Εξειδίκευσης
0
Σημεία Παρουσίας
0
Προϊόντα Ξυλείας

Η ΕΤΡΟΞΥΛ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και μέσα σε αυτά τα 43+ χρόνια έχουμε εξελιχθεί και εδραιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες εισαγωγής σκληρής ξυλείας στην Ελλάδα, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας τόσο με τους προμηθευτές μας όσο και με τους πελάτες μας. Ειδικευόμαστε στην εισαγωγή και διανομή προϊόντων τροπικής, αμερικάνικης και ευρωπαϊκής ξυλείας αλλά και βιομηχανικών προϊόντων (κόντρα πλακέ, πάγκων, προγυαλισμένων πατωμάτων κτλ) ενώ από το 1999 ξεκινήσαμε τη δική μας παραγωγή ξύλινων δαπέδων και deck.

Ως μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ξυλείας συμμετέχουμε σε δράσεις και εκδηλώσεις της κοινότητας.

Επιτυχία

Η επιτυχία μας καθοδηγείται και διασφαλίζεται από ισχυρούς επιχειρηματικούς δεσμούς με τους συνεργάτες μας, περιλαμβάνοντας άριστη συνεργασία, ποιότητα, καινοτομία και δημιουργικότητα. Τόσο οι συνεργάτες μας όσο και υπάλληλοι μας αποτελούν μέρος μιας μεγάλης οικογένειας που εγγυάται την ασφάλεια και την ανάπτυξη.

Στόχος

Ο στόχος μας είναι να καλύπτουμε αλλά και να ξεπερνούμε τις προσδοκίες των πελατών μας στην εξυπηρέτηση, στην ποιότητα και στο κόστος των εμπορευμάτων μας μέσα από την αδιάκοπη προσπάθεια για αριστοποίηση των διαδικασιών μας και συνεχή βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες μας.

Μας εμπιστεύονται